Activiteiten van Barcelona, 6x een tof teamuitje!

activiteiten Barcelona

Barcelona: de stad van Gaudí, de Sagrada Familia, de zee, én van jouw volgende bedrijfsuitje! Deze stad heeft alles te bieden om jouw teambuilding tot een succes te maken. Ga jij voor avontuurlijk, of toch voor relaxt? Deze stad heeft het allemaal! We hebben onze 5 favoriete teambuilding activiteiten in Barcelona op een rijtje gezet!

1. Vind jij de schat in de schattenjacht?

schattenjacht

Zijn jij en je collega’s klaargestoomd om te presteren onder druk? Probeer het uit in een echte schattenjacht in Barcelona! Tijdens deze activiteit komt er een heuse rolverdeling in jullie naar boven; wie neemt de leiding, wie is er creatief? En misschien verrast die ene collega jou wel met een heldere ingeving! In deze competitieve wedstrijd komt het allemaal van pas, want wie is het eerste bij de schat?  Terwijl je door het oude, historische centrum van Barcelona struint is deze bloedstollende schattenjacht dé manier om elkaar en de stad te leren kennen! Klaar voor de start?

2. Actief op het water tijdens een Sailing Regatta

zeilrace

Ben jij klaar om in te schepen? De team-spirit komt pas echt naar boven wanneer jullie met z’n allen op hetzelfde doel af gaan; het winnen van deze spectaculaire zeilrace op de azuurblauwe Middellandse Zee! Deze bloedstollende activiteit is weliswaar hard werken, maar maak je geen zorgen, ervaring is niet vereist. Vertrouw op je collega’s, op de kapitein, maar vooral op jezelf. Terwijl je over de witte schuimkoppen van de zee crosst kijk je uit over de spectaculaire skyline van Barcelona. Maar vergeet niet: één hand voor jezelf, en één voor het schip!

3. Agressief of competitief tijdens paintballen in Barcelona

paintballen

Voor wie voor een echte avontuurlijke middag wil gaan kan er volop gepaintballd worden in en rondom Barcelona! Heb jij nou altijd al die ene collega terug willen pakken die steeds jouw koffiemok pakt in de pauze? Dit is je kans! Door de frisgroene heuvels rondom Barcelona is er een uitgebreid parkour voor je uitgezet. De adrenaline ligt hoog, en iedereen wilt winnen, dus hou de teamspirit hoog! Terwijl je je collega’s beschiet met verfballetjes in alle kleuren uit de regenboog, is leadership en communicatie enorm belangrijk. Welke rol neem jij op je? Wees niet bang, je draagt beschermende kleding dus er kan niks gebeuren!

4. Show je kookkunsten tijdens een Paella workshop!

paella

De keuken; het is dé plek om samen te komen, de dag door te nemen, het gezellig te maken, én… om te koken. En dat is precies wat jij en je collega’s bij deze activiteit gaan doen! En niet zomaar iets, een traditionele paella! De workshop wordt geleid door een lokale chef die je in no-time alle kneepjes van het vak aanleert. En natuurlijk kan er volop geproefd worden! Sterker nog, de paella die jullie samen hebben gemaakt eten jullie na afloop tijdens een uitgebreid diner samen op. En daar hoort natuurlijk een smaakvol dieprode vino tinto bij.

5. Genieten op zee met een luxe zeilcruise

zeilcruise in barcelona

Zijn jij en je collega’s nou geen werkpaarden, maar luxepaarden? Dan is deze luxe zeilcruise echt iets voor jullie! Op de werkvloer wordt er al genoeg gewerkt, hier hoeven jij en je collega’s alleen maar te genieten! Op royale zeiljachten of comfortabele catamarans neemt de stoere kapitein jullie mee over het water van de Middellandse Zee. Natuurlijk is er voldoende lekkers aan boord. Wat dacht je van een smaakvolle traditionele paella? Of ga je toch voor sushi? Terwijl de ene na de andere frisse cocktail voorbij komt maken jullie het gezellig. Op zee is alles mogelijk! Maar; pas op dat je niet zeeziek wordt…

6. Maak je eigen mozaïek zoals Gaudí!

Gaudí workshop in Barcelona

Zeg je Barcelona, zeg je Gaudí! Deze wereldberoemde architect heeft zijn sporen door heel de stad achtergelaten. Hebben jullie de Sagrada Familia al bezocht? Of wat dacht je van Park Güell? Nu is het tijd om in de wereld van Gaudí te stappen tijdens een mozaïekworkshop! Samen met je collega’s maak je de mooiste creaties, net zoals de mozaïeken van Gaudí, in alle kleuren van de regenboog! Van een sleutelhanger, fotolijstje, of misschien wel een hele spiegel; het is allemaal mogelijk! Natuurlijk mag je je eigen creatie na afloop mee naar huis maken, als dat geen origineel souvenir is! Dat je collega hard kan werken weet je waarschijnlijk al, maar kan diegene ook z’n innerlijke Gaudí naar boven laten komen?

Meer weten over onze bedrijfsuitjes naar Barcelona? Klik dan hier!