5 verrassende activiteiten in Valencia met het team 

Samen met het team leuke activiteiten doen helpt bij het verbeteren van de werksfeer. Onderling zal de communicatie beter verlopen na een verrassende activiteit. Laat Valencia nou de stad zijn van de activiteiten. Dus tijd voor een teamuitje in het zonnige Spanje? Bekijk hieronder onze leukste activiteiten in Valencia.
1 Paella workshop –  schort aan en snijden maar!

Als je aan eten in Valencia denkt komt paella als eerste naar boven. Hoe leuk is het om samen lokale paella te maken en om het daarna uiteraard zelf te proberen! We nemen je mee naar het grootste natuurgebied in Valencia om met traditionele bootjes over het Albufera meer te varen, naar de kookstudio. Tijdens deze tocht over het water kan je genieten van de natuur rondom het meer! Eenmaal aangekomen op de bestemming, is het tijd om te beginnen met het maken van de paella.
2 Zie alles van dichtbij met deze fietstour 

Laat je sportieve kant zien tijdens deze fietstour door Valencia heen. Onder begeleiding van een Nederlandse gids ontdek je de mooiste plekken die de stad te bieden heeft. Voor tips over eten, strandjes en de leukste pleinen van de stad kan je ook terecht bij de gids. Beleef Valencia van dichtbij: van de groene natuur in de Turia tuinen tot het nette stadhuisplein. Tijdens de tour zullen er genoeg stopmomenten zijn om bijvoorbeeld een foto te maken.
3 Activiteiten Valencia: lokale wijn proeven met z’n allen

Een wijntje op z’n tijd kan altijd lekker zijn. Een Nederlandse gids vertelt je alle geheimen over het productieproces en de geschiedenis van de verschillende wijnen. Ook geeft de gids tips over welke restaurants en barretjes de lekkerste wijn schenken. Na al die informatie is het tijd om lekker zelf te proeven! Proef vier verschillende, Valenciaanse kwaliteitswijnen. Bij elke wijn past een eigen snack, combineer en kom erachter wat jij het lekkerst vindt.

4 Uitrusten op een zeilcatamaran cruise 

Tijd om een dagje rustig aan te doen? Daar is deze activiteit voor gemaakt! Terwijl je in het net van de catamaran ligt en de zon je huid verwarmt, kan je ook nog eens genieten van een ijskoud drankje naar keuze. Je hebt uitzicht op de prachtige kust en zee van Valencia. Ontsnap aan de drukte op de stranden. Is het je toch iets te warm geworden? Geen probleem, neem een verkoelende duik in het azuurblauwe zeewater!

5 Test je kennis tijdens deze pubquiz!

Test hoeveel je nou eigenlijk te weten bent gekomen over Valencia en Spanje tijdens deze gezellige pubquiz. De quiz vindt plaats in een lokale bar in Valencia. De vragen gaan vooral over de cultuur en geschiedenis van Valencia, dus let goed op tijdens de trip. Leer elkaar nog beter kennen door kennis te delen met elkaar. Uiteraard hoort hier ook een drankje en een hapje bij. Wie de beste kennis heeft zal weggaan met de hoofdprijs dus doe je best!