5 x tips voor een Bedrijfsuitje naar Nerja

Het plaatsje Nerja is niet heel bekend maar toch bieden we deze bestemming vaak aan. En dat is niet zonder reden. Vanuit deze plek combineer je de Spaanse cultuur, steden waaronder Malaga, de kust, de zon en de zee! Vind hieronder onze 5 tips voor een bedrijfsuitje naar Nerja.1 Ontdek Nerja vanuit een ander perspectief

Tijdens deze kajaktour krijg je de kans om Nerja vanuit een ander perspectief te bekijken. Stap in de kajak en vaar door de plaatselijke grotten terwijl je langs vele baaitjes en kliffen komt. Kom meer te weten over het landschap om je heen door naar de gids te luisteren die je begeleid tijdens het kajakken. Daarbij kom je ook langs lokale bezienswaardigheden door via Cascada de Maro te varen. Uiteraard leer je meer over de kajak en het besturen van een kajak. Tijdens de tour worden er foto’s en video’s gemaakt met een GoPro, die je later kan downloaden. Dus lachen maar en gaan!
2 Op avontuur als bedrijfsuitje

De natuur bekijken maar liever gewoon zelf lopen? Geen probleem! Rio Chillar is een van de meest avontuurlijke wandelroutes in Andalucia in het natuurgebied van Sierra de Tejada, vlakbij Nerja. Tijdens de tocht kom je veel leuke plekjes tegen. Neem bijvoorbeeld een duik in de kunstmatige waterval of in de verschillende stukjes water. Tijdens de wandeling zijn er smalle kloven die geweldig zijn om door te lopen!


3 Bedrijfsuitje: tour door Nerja

Ben je niet zo van de spannende tours? Geen probleem! Deze tour is gewoon te voet zodat je in alle rust Nerja kunt leren kennen. Geniet van het uitzicht over de zee vanaf Balcon de Europa en wandel door de kronkelende straatjes van Nerja. Tijdens de tour is er veel tijd om zelf de lokale winkeltjes binnen te lopen. Op deze manier kom je vaak langs lokale shops. Geniet van de Spaanse zon terwijl je op je gemak de plek verkent! Uiteraard is er wel een gids die je door de straatjes begeleid en meer leert over de geschiedenis van Nerja.
4 Neem een kijkje in de grotten
Genoeg gezien van de stad? Bekijk dan de grotten van Nerja tijdens deze tour. De grotten van Nerja liggen in de buurt van de stad Nerja aan de Costa del Sol. De grot is zeer bekend onder toeristen en is daarom ook een van de bekendste grotten van Zuid-Spanje. Tijdens de tour door de grotten zal de gids meer vertellen over de grotten zelf, de geschiedenis ervan en nog veel meer andere aspecten. Met deze tour krijg je een skip the line ticket, je kan dus zo de rij voorbij lopen zonder je schuldig te voelen.5 Verken de onderwaterwereld van Nerja

Stap op een mega snelle speedboot en vaar naar de prachtige kliffen van Nerja-Maro Cerro Gordo. Begin met het leren van de basistechnieken om te snorkelen. Je krijgt alle informatie van een gids die de hele tijd bij je zal zijn. Neem vervolgens een frisse duik in het water en ondervind het magische leven onder water. Voel de vrijheid die het water je zal bieden en bekijk alle flora en fauna. Tijdens de trip worden er foto’s en video’s gemaakt, deze kun je op het eind downloaden voor eigen gebruik.