5 x de beste bestemmingen voor een incentive reis!

Een incentive reis is een reis waarbij teambuilding, motivatie en beloning centraal staan. Tijdens de reis staan er vaak verschillende activiteiten op de planning om de verbinding onderling te verbeteren. Uiteindelijk heeft een incentive reis positieve uitkomsten voor zowel de werknemers als de werkgever. Er zijn dus ook veel verschillende bestemmingen die perfect zijn voor jouw incentive reis! Toch is het fijn als de bestemming zonzeker is en daarom hebben wij deze favorieten op een rijtje gezet!1 Het bruisende Barcelona 

De combinatie van zon, zee en heerlijke Spaanse gerechten maken Barcelona tot een bruisende metropool. Barcelona staat vol met prachtige monumenten zoals de enorme Sagrada Familia. Maar ook de vrolijke smalle straatjes zijn super leuk om met z’n allen te bekijken. Tevens zijn er veel verschillende soorten activiteiten die plaatsvinden in Barcelona. Denk bijvoorbeeld aan een fietstour door de stad of juist lekker relaxed wijn proeven bij een lokale wijnproeverij. Dit alles maakt Barcelona dé plek voor een incentive reis!
2 Het populaire Porto 

Porto is een bestemming die steeds populairder wordt voor incentive reizen. Na Lissabon is Porto de plek voor een stedentrip in Portugal. Wat Porto uniek maakt is haar authentieke uiterlijk. Daarbij ligt de stad prachtig gelegen tussen verschillende enorme bergen. De stad is zelfs gebouwd langs de ‘Douro Rivier’ waardoor het uitzicht prachtig is. Uiteindelijk staat Porto vooral bekend om de historische wijk Ribeira en de vele populaire porthuizen. Dit is ook gelijk een leuk uitje voor jouw incentive reis naar Porto!
3 Incentive reis naar Ibiza!

Alhoewel je Ibiza misschien kent als een ‘party island’ heeft het eiland zoveel meer te bieden. Met azuurblauwe baaien, verlaten bergen die je kan beklimmen en authentieke dorpjes is Ibiza de geschikte plek voor een incentive reis. Geniet van de relaxte sfeer op een van de mooie stranden of doe mee aan een van de watersport activiteiten! Ibiza is van alle markten thuis met veelzijdige activiteiten die elke dag opnieuw worden georganiseerd!

4 Het sfeervolle Sevilla 

De Spaanse stad Sevilla is al voor langere tijd een bekende bestemming voor incentive reizen. Dit komt vooral doordat het bijna altijd lekker weer is in de prachtige stad. Daarbij heeft de stad indrukwekkende kunst, cultuur en historie waar je tijdens de incentive reis meer over te weten komt. Doe mee aan interessante workshops of doe lekker niks tijdens een dagje slenteren door de stad. Alles is mogelijk en dat maakt Sevilla een top bestemming!

5 Viva Valencia

In het Spaanse Valencia is de sfeer altijd ontspannen. De grote bezienswaardigheden ontdekken of een wandeling maken door de stadsparken? In Valencia kan je zelf bepalen welk doel de incentive reis gaat hebben. Leer meer over de stad of geef de werknemers hun gegunde ontspanning tijdens een wijnproeverij! De stad leeft elk moment van de dag en dat maakt het zo leuk om op incentive reis te gaan naar deze bestemming. Kom tot leven en tot rust!