Bedrijfsuitje in Porto? 5 tips om er een onvergetelijke ervaring van te maken!


Op bedrijfsuitje naar Portugal? Ontdek wat er allemaal te doen is in Porto! De leukste activiteiten voor jou en je team op een rijtje.


Ontdek de stad vanaf het water

Tijdens deze rondvaart vaar je langs de zes bruggen die Porto en Vila Nova de Gaia verbinden met elkaar. Stap aan boord op een van de originele boten die vroeger werden gebruikt om de portvaten van Douro regio naar Gaia en Porto te vervoeren. Bewonder het weelderige landschap terwijl je meer te weten krijgt over de geschiedenis van de zes bruggen. Uiteraard is er tijdens de rondvaart tijd om de stad zelf te ontdekken tijdens een stop.2. Vrolijke lichtjes

Laat jezelf betoveren door de prachtige lichtjes tijdens de adembenemende multimedia presentatie in de Clérigos-kerk. Tijdens de show wordt er een betekenisvol gedicht van Alvaro de Campos voorgelezen waardoor er een magische sfeer ontstaat. Stap het 18-eeuwse gebouw met 75 meter hoge klokkentorens binnen en laat je verbazen over het pracht spel. Tijdens de show zal je de schoonheid van het leven bewonderen!
3. Proeven en genieten

Proef de lokale wijnen in Porto terwijl je een tour krijgt door de Dourovallei. Prikkel je zintuigen tijdens de Portugese lunch terwijl je geniet van het platteland bij twee lokale wijnmakerijen. Tijdens de tour krijg je de tijd om het landschap van de vallei in alle rust te bewonderen. Uiteraard worden jullie na afloop van de tour weer thuis afgezet. Bespreek de tour na op de weg terug naar Porto!

4. Rondleiding door Palácio da Bolsa

Tijdens deze rondleiding door Palácio da Bolsa worden jullie begeleid door een lokale gids die jullie alle informatie kan geven over het indrukwekkende gebouw. Geniet van de schoonheid en de architectuur die het paleis te bieden heeft. Met een bouwjaar als 1842 is dit paleis een van de bekendste monumenten van Porto. Meer weten over de bouw, de versieringen en de geschiedenis? Dan is deze tour zeker wat voor jou!


5. Cultuur en avontuur? Geen probleem 

Een rondleiding spannend maken? Dat is geen probleem tijdens deze offroad buggy tour. Stap in je eigen voertuig en geniet van het uitzicht op het natuurpark Serras do Porto. Kom langs het prachtige dorp Quintandona en leer meer over de Portugese geschiedenis in Castro Mozinho. Ontdek de cultuur van Porto terwijl je off-road aan het crossen bent in een veilige buggy! Dit is voor de echte waaghalzen die toch graag meer willen leren over de geschiedenis van Porto. Tijdens deze tour is er uiteraard een gids aanwezig die zorgt voor de veiligheid en die jullie alle weetjes kan vertellen!