8 x activiteiten in Lissabon voor een bedrijfsuitje

De levendige stad Lissabon is de perfecte plek voor een bedrijfsuitje. Met het heerlijke eten, de Portugese zon en leuke activiteiten wordt dit een reis om nooit meer te vergeten. Vind hieronder acht activiteiten voor jouw bezoek aan Lissabon!


1 Neem een kijkje vanaf het water

Jullie hebben vast weleens gehoord van de rivier de Taag. Krijg de kans om met z’n allen Lissabon te ontdekken vanaf de rivier die door Portugal kronkelt . Maak je klaar voor een unieke ervaring en stap aan boord. Vaar langs alle prachtige monumenten van Lissabon terwijl jullie genieten van een ijskoud drankje. Tijdens de cruise krijgen jullie meer informatie over de stad zelf. Met zonsondergang als afsluiter, hoe gaaf is dat?!
2 Nog meer water

Ben je het water nog niet zat en wil je de zee wel eens zien? Dan is deze activiteit perfect voor jullie! Bekijk de magische dolfijnen, die rond Lissabon zwemmen, tijdens een trip op een boot. Wat deze activiteit nog net iets leuker maakt is dat de boot een speedboot is. Dit is een ervaring die jullie niet meer zullen vergeten.
3 Proef maar!

Hebben jullie na al dat varen honger gekregen? Ontdek dan de geschiedenis van de stad terwijl je bij verschillende tentjes wat te eten proeft, zoals de beroemde Portugese kabeljauw cake met een glas verfrissende groene wijn. Tijdens deze stadswandeling zullen jullie genieten van de Portugese keuken terwijl jullie langs de kleurrijke monumenten van Lissabon wandelen. Tijdens de wandeling zal een gids jullie begeleiden en tegelijk informatie geven over al het traditionele eten. 
4 Zin in een feestje? 

In de avond is het een groot feest in Lissabon. Met verschillende cafeetjes en kroegen heeft Lissabon alle faciliteiten voor een leuke avond. Ga mee op kroegentocht en bezoek de leukste barretjes van de stad. Proef de verschillende, lokale drankjes zoals sangria! Ondertussen leer je meer over de stad door een gids die jullie bijpraat.

5 Tijd voor wat beweging

Na al dat eten en drinken is het misschien goed om weer even te bewegen :). Tijdens deze fietstour fietsen jullie door de wijk Belém waar het bruist van het stadsleven. Jullie zullen langs de rivier fietsen waardoor er ook genoten kan worden van het prachtige landschap. Ontdek de geschiedenis van Lissabon door langs eeuwenoude gebouwen te fietsen. Tijdens deze tour wordt er informatie gegeven door een gids.

6 Hop op de tram 

In Lissabon is het bijna een must om een rit met tramlijn 28 te beleven. De beroemde tram maakt een rondrit door de kronkelige, nauwe en steile straatjes van Lissabon. Tijdens de rit krijg je de kans om de stad van dichtbij te bekijken en de tram zal je langs alle bijzondere plekjes van Lissabon brengen. De tram zelf is een geel vintage model waar de lokale mensen graag nog gebruik van maken. De rit zal ongeveer 50 minuten duren dus er is genoeg tijd om Lissabon te ontdekken!
7 Zing met ons mee

Ontdek het Portugese levenslied ‘Fado’ tijdens deze wandeling door de fado buurten in Lissabon. Fado is in Portugal een gewaardeerde zangkunst die vaak wordt beoefend tijdens uitgaansgelegenheden. De wandeling wordt geleid door een echte fado zanger. Uiteraard wordt er meer verteld over de geschiedenis van Fado. Tijdens de wandeling komen jullie langs echte fado huizen, waar het tijd is voor een hapje en een drankje. Jullie krijgen traditionele Portugese soep en gegrilde chourico (pittige worst) voorgeschoteld. Smullen maar!
8 Kunst voor iedereen 

Kijk je ogen uit tijdens deze street art rondleiding in Lissabon. Street Art is een bekend fenomeen in Lissabon waarbij je een kijkje kan nemen in de underground cultuur van de stad. Tijdens de tour dwalen jullie tussen de verschillende kunstwerken door terwijl jullie worden begeleid door een lokale gids. Reis door een museum zonder dak en beleef hoe mooi de buitenkunst kan zijn. Uiteraard wordt er hierbij uitleg gegeven over hoe street art is ontstaan en waar het nu staat in Lissabon.