Unieke accommodaties voor een bedrijfsreis reis

Tijdens een bedrijfsreis is het belangrijk dat de accommodatie past bij jouw opgestelde doelen en behoeftes. Is het doel van de reis bijvoorbeeld teambuilding? Dan is het handig om een accommodatie te vinden waarbij jullie onderling veel samen zullen zijn. Lees snel verder en bekijk deze unieke accommodaties voor jullie bedrijfsreis.
Overnachten op een luxe camping in Portugal

Deze accommodatie heeft een ontspannen sfeer. Het is een luxe camping omringd door natuur met unieke slaapplekken, bijvoorbeeld in een boomhut of grote tent. Bij de accommodatie zit een restaurant waar jullie elke ochtend kunnen ontbijten en ook kunnen dineren. De accommodatie heeft een prachtig zwembad dat wordt omringd door de natuur. Verder is het plekje Nazare een aanrader voor bedrijfsreizen. Bekijk de spectaculaire golven waar het plekje om bekend staat en bewonder de waaghalzen die op de golven surfen. Zijn jullie buitenmensen of natuurliefhebbers? Dan is deze accommodatie en omgeving echt iets voor jullie! Verder is er veel te doen en te zien op deze bestemming, perfect dus voor jouw bedrijfsreis.
Midden in de natuur slapen in Marokko

Is het doel van de bedrijfsreis even met z’n allen tot rust komen en zo ver mogelijk verwijderd zijn van de werkdruk? Dan is deze unieke accommodatie perfect voor jouw reis! Ontsnap van de alledaagse drukte en overnacht tijdens je incentive reis midden in de natuur. Dit kamp ligt midden in de Sahara. Ga op avontuur en ontdek de Sahara woestijn tijdens de vele activiteiten die hier georganiseerd worden. En nog een gouden tip: kijk s’ avonds tijdens de teambuilding eens omhoog en bewonder de prachtige, heldere sterrenhemel! De combinatie van natuur en avontuur maakt deze accommodatie en omgeving geschikt voor buitenmensen en avontuurlijke mensen!
Luxe overnachten in een Pousada

Toch liever niet midden in de natuur? Geen probleem, deze unieke accommodatie blinkt uit in luxe en overdaad. Overnacht in Pestana Palacio do Freixo, wat is gekenmerkt door zijn weelderige 18e-eeuwse architectuur. Leer de cultuur en geschiedenis van Portugal kennen terwijl jullie genieten van alle luxe. Er zijn in de regio veel activiteiten te doen, vaak leerzame activiteiten. Dit is dus een perfecte accommodatie wanneer het doel van de incentive reis iets met kennis te maken heeft. Proef de lokale wijn tijdens een wijnproeverij of maak een tour door de omgeving met een lokale gids. 

Slapen in een grot in Andalusië

Slapen in een grot? Ja, zeker! Cuevas Al Jatib is een heel bijzonder hotel bestaande uit diverse appartementen. Deze kamers zijn uitgehakt uit witte rotswanden. De grotwoningen liggen net buiten Baza in Granada, midden tussen de heuvels. Het restaurant met een bar, de hammam, het zwembad en het Arabische theehuis maken deze sprookjesachtige plek compleet. Genoeg te doen en te zien dus voor jullie reis!

Slapen in een kasteel in Marokko

Bij Auberge le Festival slaap je in een gezellig kasteeltje, midden in de natuur. Met een buitenzwembad en een restaurant is dit kasteeltje toch iets luxer. Geniet van een koud glas wijn op het dakterras terwijl jullie onderling aan teambuilding werken ;). In de buurt is er veel te zien en veel te leren over de cultuur van Marokko. Toch meer van de avontuurlijke activiteiten? Geen probleem in de omgeving zijn genoeg dingen te doen. De perfecte plek voor een bedrijfsreis dus!