Tripbuilders de nieuwe reisorganisatie voor groepsreizen!

Een heel nieuw label is op de markt gezet door de eigenaren van de reisorganisatie Barrio-life. Lees verder en kom erachter wat TripBuilders inhoudt en waar het voor staat!

TripBuilders een nieuw label voor groepsreizen op maat!

Op 15 november zet reisorganisatie Barrio-life een heel nieuwe label op de markt: TripBuilders. Het bedrijf, met al 15 jaar ervaring in het organiseren van reizen naar Marokko, Spanje en Portugal, vond het tijd om de groepsreizen speciale aandacht te geven. Het afgelopen jaar zien de eigenaren Nick Wevers en Rick Barendse, de vraag naar bedrijfsreizen sterk groeien. Dit is dan ook de voornaamste reden dat Tripbuilders is opgezet: onvergetelijke bedrijfsreizen op maat! Hetzelfde level in expertise, service en specialisme als wat men al zo’n 15 jaar gewend is van de organisatie, maar dan specifiek gefocust op groepsreizen.

Win Win voor beide partijen!

De missie van de organisatie is volgens Wevers simpel: TripBuilders organiseert reizen die verder gaan dan alleen een vakantie. Voor hen gaat het om impact maken. Het doel van de reizen is dat de groepen er echt iets uithalen, dit kan zijn het verbeteren van de motivatie of het dichter bij elkaar brengen van het team. De reizen zijn dus een win win situatie voor beide partijen! ”Door veel thuiswerken en online meetings is het belangrijk om verbinding met elkaar te blijven hebben,” aldus Rikkert Barendse. Met de reizen van TripBuilders krijgen bedrijven de kans om de connectie onderling te verbeteren. Uiteindelijk heeft dit als doel meer motivatie en productiviteit voor het team.

Net even wat extra’s

”TripBuilders biedt net even dat extra stukje service. Zo worden de reizen begeleid door ons personeel zelf en staan wij 24/7 klaar voor onze klanten.” Aldus Rikkert Barendse. TripBuilders verzorgt de reizen van begin tot eind en dat maakt de organisatie zo bijzonder. Zo wordt alles direct ingekocht en werkt TripBuilders niet met tussenpersonen. Met de bestemmingen is het team van TripBuilders al jaren bekend. Of je nou afreist naar Spanje, Portugal of Marokko, hier ben je verzekerd van specialisme tot in het detail! Als bijkomend voordeel noemen Wevers en Barendse de zonzekerheid. Hoe fijn kan het zijn om samen met je collega’s te genieten van een cocktail terwijl je de warmte van de Spaanse zon op je gezicht voelt?


Aan specialisme en expertise geen gebrek!

Naast het zijn van een reisorganisatie fungeert TripBuilders ook als DMC. De TripBuilders hebben in de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk met leveranciers in Spanje, Marokko en Portugal opgebouwd. Hiermee kunnen ze hun klanten een veel verschillende accommodaties, activiteiten en opties voor onvergetelijke diners aanbieden die met een scherpe prijs direct worden ingekocht. Door deze directe lijnen kan er snel geschakeld worden. Met een kantoor in Amsterdam én Barcelona is TripBuilders aanwezig op de afzetmarkt, maar dus ook in de markt van hun bestemmingen. 

Aan specialisme en expertise is er dus bij TripBuilders geen gebrek. Het team weet dat de verwachtingen in de reiswereld tegenwoordig erg hoog liggen. Barendse: ‘wat we beloven moeten we ook waarmaken. Door de ervaring die we met Barrio Life hebben durven we te zeggen dat we dit ook echt doen. What you see is what you get!’ 

Ga jij met TripBuilders mee op reis?