Top 5 bestemmingen voor een incentive in de winterzon

De dekens en mutsen worden weer de kast uitgehaald, het is winter. Geen zin in de kou of een winterdip? Neem je bedrijf mee op incentive reis om de stemming te verbeteren. Wij hebben een lijst gemaakt met de beste bestemmingen voor incentive reizen naar de zon in de winter.

Marokko op z’n best

Het fijne aan Marokko tijdens de winterperiode is dat het klimaat nog lekker warm is. De temperaturen liggen in november en december tussen de 20 en 25 graden. De juiste plek om te ontsnappen aan de kou in Nederland. Verder is Marokko een veelzijdig land, met een hele andere cultuur zullen jullie je ogen uitkijken. Het land is optimaal voor een incentive reis. Er kunnen veel activiteiten gedaan worden zoals op de rug van een kameel door de woestijn slenteren. Verder is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling tijdens bijvoorbeeld een coaching sessie in de woestijn. Daarbij is Marokko maar 4 uur vliegen, niet te ver van huis dus maar wel een hele andere wereld. Deze aspecten maken Marokko een geschikte bestemming voor een zonnige incentive reis in de winter.


Kerstsferen in Spanje

Uiteraard is het in Spanje tijdens de winterperiode niet zo koud als in Nederland. Het is misschien niet zo warm als Marokko maar dat betekent niet dat het geen geschikte bestemming is voor een incentive reis in de winter. Er zijn namelijk genoeg dingen te doen en te zien in Spanje tijdens deze periode. Denk aan de vele kerstmarkten of levende kerststallen. Bijzonder om te zien en met de Spaanse kerstsferen kan het niet anders dan dat het team dichter naar elkaar groeit. Perfect dus voor een incentive reis! Daarbij zijn de temperaturen nog steeds aangenaam, de gemiddelde temperatuur ligt rond de 20 graden. Meer weten over kerst in Spanje? Klik hier en kom erachter wat er in Spanje allemaal te doen is in de wintermaanden.

Zonnetje hier en zee daar

Portugal in de winter is helemaal geen gek idee. Met temperaturen rond de 20 graden is het een prima plek om naartoe te reizen in de winter. Onze tip is om dan vooral Zuid-Portugal mee te pakken. Hier is het niet alleen lekker warm maar hier heb je ook de zee binnen handbereik! Dit is natuurlijk mooi meegenomen en perfect voor jouw incentive reis. Er zijn namelijk veel leuke activiteiten zoals dolfijnen spotten! Daarbij zijn er veel prachtige bezienswaardigheden te bezoeken in Portugal denk bijvoorbeeld aan Vila Real de Santo António, de aangename grensstad. Genoeg te doen en te zien voor jou en je team tijdens de incentive reis in de winter.
Voor de kou liefhebbers

Mochten jullie nou juist van het koude winterweer houden, dan kunnen jullie altijd nog naar het hoge noorden met de incentive reis. IJsland is de nummer 1 bestemming voor incentive reizen in de winter. De voornaamste reden hiervoor is omdat er zoveel unieke activiteiten te doen zijn in het land. Stap je op een sneeuwscooter of gaan jullie liever walvissen spotten? Niks is te gek in Ijsland, alles kan! Hou er wel rekening mee dat het erg koud kan worden, soms wel -5 graden. Pak dus die dikke winterjas maar alvast in!