Spanje als incentive bestemming!

De bestemming van een incentive reis is bepalend voor het verloop van de reis. Voor outdoor activiteiten is het belangrijk dat de bestemming zonzeker is. Met de Spaanse zon, het lokale eten en de lokale cultuur kan de reis niet stuk! Een perfecte bestemming voor een incentive reis met veel activiteiten is dus Spanje, lees verder en kom erachter wat Spanje zo perfect maakt.

Kom maar door met dat zonnetje 

Uiteraard is het tijdens een incentive reis fijn als de zon schijnt zodat alle outdoor activiteiten een stuk aangenamer zijn. Maar ook is het wetenschappelijk bewezen dat de zon mensen gelukkig maakt. Dit is dus mooi meegenomen tijdens de verbindende activiteiten waar het team vol overgave aan deelneemt. Spanje heeft niet alleen de Spaanse zon waarvan je kan genieten maar ook kilometerslange stranden met kristal blauw zeewater. Het klimaat is dus perfect voor een incentive reis! 

Cultuur

Niet alleen het weer maakt Spanje een geschikte incentive bestemming. Spanje heeft een gevarieerd cultureel erfgoed en dit biedt talloze mogelijkheden voor bezoekjes en activiteiten. Zo zijn er veel verschillende bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn tijdens de incentive reis. Denk aan de enorme Sagrada Familia of de indrukwekkende drakengrotten van Mallorca. In Spanje is voor ieder wat wils en zijn er oneindig veel mogelijkheden voor het programma van jouw incentive reis!

Lekker eten

Als er een land is waar de inwoners weten wat lekker eten is, dan is het zeker Spanje wel! Door de verscheidenheid aan gastronomie door het hele land, zijn er genoeg mogelijkheden om heerlijk uit eten te gaan! Probeer tijdens de reis de Spaanse tapas of ga je toch liever voor de traditionele pinchos? Het eten is in Spanje een belangrijk onderdeel van de cultuur. Het is dus extra leuk om tijdens de incentive reis aandacht te geven aan activiteiten die met eten te maken hebben, bijvoorbeeld een uitgebreide wijnproeverij of een kookworkshop.


Fietsen of wandelen

Spanje is de perfecte bestemming voor een fietstour of een lange wandeling. Dit zijn activiteiten die vaak terugkomen tijdens een incentive reis. Fiets dus met z’n allen langs de Tuira tuinen in Valencia of langs de Triana brug in Sevilla. Tijdens een fietstour krijg je de kans om de stad te leren kennen terwijl je onderling de connectie aan kan gaan! Perfect dus voor een incentive reis.


Niet te duur

Nu is het wel duidelijk dat Spanje een geweldig land is en zeer geschikt voor een incentive reis. Maar er is nog een groot voordeel. Spanje is namelijk redelijk goedkoop. Zo zijn de vluchten vanuit Nederland te krijgen voor een goed prijsje en betaal je voor een kan sangria niet meer dan 16 euro! Dit is natuurlijk mooi meegenomen en dus ideaal voor een incentive reis voor een grotere groep. Al enthousiast geworden? Bekijk dan ons aanbod aan incentive reizen in Spanje!