Bedrijfsuitje naar Marrakech: 5 tips

Staat er binnenkort een bedrijfsuitje op de planning maar is de bestemming nog niet bepaald? Geen probleem wij geven jou graag inspiratie! Misschien denk je niet direct aan de stad Marrakech maar e zijn genoeg redenen waarom dit land een perfecte bestemming is voor jouw bedrijfsuitje! Lees verder en kom erachter wat er te doen is in Marrakech.

Een privé rondleiding door Marrakech 

Tijdens deze rondleiding krijgen jullie een eigen gids toegewezen die alle aandacht op jullie vestigt. Dwaal door de straatjes van Marrakech en ontdek de verstopte hoekjes tijdens de tour. De gids zal jullie alles vertellen over de historische wijken en de geschiedenis van de stad. Kom langs de Koutoubia-moskee, het Bahia Paleis, het Jemaa el-Fna-plein en nog veel meer bezienswaardigheden. Leer meer over de cultuur terwijl jullie onderling tijd hebben om de connectie aan te gaan.Flora en Fauna

Ga op tour langs de kleurrijke tuinen van Marrakech. Bewonder de schoonheid van de bloemperken en poelen van de Menara-tuinen terwijl jullie luisteren naar de verhalen van de gids. Vervolgens bezoeken jullie de Majorelle-tuinen die zijn ontworpen door de Franse kunstenaar ‘Jacques Majorelle’. Bekijk de indrukwekkende verzameling van cactussen terwijl jullie door de tuin begeleid worden. Op deze manier leren jullie de cultuur en de natuur van Marrakech kennen!
Proef van alles wat

Proef tijdens deze street food tour de lokale gerechten uit Marrakech. Begin de tour in Medina met een verhaal over de geschiedenis van de stadsmarkt. Ontdek de verschillende verse producten die verkocht worden op de markt en bekijk hoe de lokale gebakjes worden gemaakt door de ambachtslieden. Tijdens de tour komen jullie langs verschillende lokale eettentjes en barretjes waar jullie kunnen proeven van verschillende gerechtjes. Zoete dadels, tangia of kofte. Waar ga jij voor? De tour wordt begeleid door een gids die jullie alles zal vertellen over de verschillende gerechten.Schud de handen uit de mouw en duik de keuken in!

Nog geen genoeg gehad van alle Marokkaanse lekkernijen? Leer de kookkunsten zelf en maak met z’n allen een overheerlijk lokaal gerecht. Voordat we gaan koken moeten er natuurlijk ingrediënten gekocht worden, dit doen jullie met z’n allen onder begeleiding van een professionele kok. Nadat jullie de ingrediënten van de Oude Souk hebben gehaald kan de pret beginnen. Kook samen met de kok de lekkerste gerechten, die jullie zelf mogen kiezen. Na het koken is het tijd om gezellig met z’n allen het eten op te peuzelen!Op de rug van een kameel 

Zijn jullie moe geworden van al dat lopen? Geen probleem! Klim op de rug van een kameel en bekijk de stad vanuit een ander perspectief. Verlaat Marrakech en volg de gids door de palm bossen. Leer meer over het lokale leven door te luisteren naar de verhalen van de gids. Tijdens de tour is er tijd om tussendoor even te stoppen om foto’s te maken en uit te rusten. Om de stop wat aangenamer te maken krijgen jullie een traditionele muntthee aangeboden!